Csömpe élete, avagy amikor az ember azt hiszi...

Gondoltam hogy meg kell hogy osszam hánytatot életemet az egész világgal. Persze csak azzal akit érdekel, mert akit nem az ugyse olvassa el. Itt szeretném elmesélni a velem történö vicces néha majdnam vicces dolgokat. Általában vagy röhögve sirok néha sirva röhögök a velem történt dolgokon..... nyahm majd meglátjátok

Csömpe féle mulatos egyveleg XD

Friss topikok

'09-november-6 péntek

2009.11.06. 11:18 Csömpe

Hát hol is kezdjem... Kezdem az állapotos fiilinges mondatos szavas mijazzal. A mai állapot: elgondolkodott, gyilkolászos és kormánydöntögetös ja meg faszomteli

Ez egy ugymond "különleges" bejegyzes mert gondolom észrevettétek hogy péntekenként nem nagyon jegyzegetek befele. Ma is csak azért irok h tudjátok h miért nem irok. Na azért nem irok mert bleachot nézek. Apropo ha valaki jönne látogatoba az hozzon magával valami rágcsát. De ugyse jön senki mert mindenki szarik rám.. De nem is baj. No meg az un. barátok is.. még arra se veszik a fáradságot h msn en rámirjon h mi van veled te csecsszopo kis köcsög.. még ennyi se. Biztos ennyire érdekelm öket. Igaz hogy megint milliomost játszottam és ojanra költöttem pénzt ami nem is igazán életbevágoan fontos dolog. Ez pedig egy vajas izü mikros kukkorica. Asszem  habzsidözsi lesz.

Naggyábbol ennyi is volt az érdemleges része a bejegyzésnek. A többi csak egy kis önsajnálat.

Voltunk ma megen péztköteni boltba. És megint rájöttem h mennyire is csorok vagyunk. De ha ameddig van pénz tejre a kvmba és van pénz mikros kukkoricára addig seeeemmmii goooond... Boltal kapcsolatban felmerült 1-2 kérdésem a legfontosabb amire választ is szeretnék kapni az az h ha egy terméknek (mondom hasraütve) november 6 a szavatossági ideje, akkor november 6  0:00 ig vagy november 6 24:00 ig szavatos? Aki tudja irja már meg lesz szives. A másik amit nem értek hogy eddig  hol a bus picsába voltak azok a termékek amik az adott nap lejárnak. Ma pl láttam fél raklap velnessztojást (ne kérdezd nem tudom miért az) ami ma jár le és a legfurcsább h nincs rajta -% os cetli se papir h most occsobb vegyed és olcsobb mint a többi tojgli. A harmadik amit nem értek hogy mijé nem lehet venni öngyujtot.... kimerült a féléves készletem is.... A negyedik (asszem) dolog amit nem értek hogy MI  KURVAISTEN FASZÁJÉR BASSZÁK TELI AZT AZ AMUGY IS SZÜK FOLYOSOT???! Csak 2 polc burult le véletlenül... leszarom.

Amit szintén nem értek h ki az az elmebeteg kis fasszopo amejik tennap este 23:40-23:45;50 ig  valami jobbikos plakátot ragaszgatott villanyoszlopra a köd leple alatt?!! Nem tudom mit reklámoz, mikor mentünk boltba megindultam feléje h mijis az azt megláttam h jobbik namondom ennyit elég is tudni rola.

Vaterás csajra megen kitérnék. Nem is tudom pontosan de lehet h ojankurvajol megcsinálták a reklámot, de engem is megfogott. Megfogott mert beszélek rola.. Már várom a vaterás csaj 2 évadját... Több verziom is van már. Berci vagy ki, mármint akinek a holmijait adogatja el, bennelesz a kékfényben merthogy kiverte a csaj 3 fogát eltördelte a kezeit meg egy pár bordáját is beroppantotta. Másik h  berci beperli a csajt és ezt fogjuk hallani a hirekben. De ez ismét egy nem átgondolt reklám... Valaki tényleg komolyan veszi és eladogatja más cuccait.. Ja harmadik verzio. Megveszed a cuccot, utaltad a zst is de nem jön a holmi. Irsz vateraverának és kapod vissza a levelet posta által felülbélyegezve h cimzett elhalálozott XD vagy épp elköltözött: külföldre menekült mert kiderült h bercikéjének a csaja egy ukrán maffiozo kislánya aki zokon vette h a neki szánt veterán mercit eladta a spiné XD

Ja meg azért nem irtam tennap se mert ugye csak esti rajzfilmekre kapcsolom be a tvt ezzel is sporolva XD azt lemaradok a hirekröl de egy a fülambe jutott.
Kismillio tejesember kivonult akárhova tejetburogatni meg marhakoponyázni stb. Gondolom hallotatok a hirröl. It is felmerül 1-2 dolog amit nem értek. De elöbb a "vicces" rész: be lesznek perelve mert a marhafej veszélyes hulladéknak minősül hmmm ez érdekes,, nap mint nap , mármint amikor eljutok henteshez igaz csak néha (na ez egy kicsit ellentmondásos XD)  na hogy látok marha ill disznofejeket. Akkor ezt valaki magyarázza el nekem? veszélyes hulladékkal tömnek minket? A következö mi lesz? Atomhulladékot vizzel higtava árulják majd mind energia ital? és hogy sporolni lehet vele? mert az ember sötétben világit és nem kell villany se fütés és megröviditi az életet ezért nem költünk annyit.
Na amit nem értek az az h ha 50 ft ért (se?) tudják eladni a tejet és a boltba 200+ ft. Asszem ezt már kérdeztem h mitöl is lesz ennyi amennyi. Erre sztem meg is van a válasz: mégpedig azért mert kishazánkban nincsen "tejgyár" és ezért exportálják majd a bedobozolt löttyöt importálják.... pusztán csak a benzinkölcség dobja meg ... Na akkor a lényeg: ha 70 ft 1 l elöállitássa és 50 ft ért adja el akkor miböl él? hogyn tartja fenn magát? hmmm? és akkor miért nem haggya abba a tejgyártást ha ennyire nem  jo?
Nyahh mindegy is ezt is beteszem az élet nagy kérdései mappámba...

Asszem  menek átfaragom az arcomat meg beáztatom magamat... Amugy nem tudom miért de megint pubertálhatok? teli vagyok pattanással. Most nem arrol a gennyes kelésröl beszélek emi tennap vagy elötte megjelent a jobb szemem melett  mert az sztem valam állat foga nyoma lehet...

Végére egy hasonlat ill bölcsesség: A kard olyan mint a fasz, hüvelyben kel tartani különben elrozsdál XD

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csompe.blog.hu/api/trackback/id/tr311504456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nouseforaname 2009.11.08. 15:20:36

Ejj, Csömpi rossz nézni a depressziódat :D Amúgy meg a buszmegállóban a kenyérbótban van tejautomata. :P
süti beállítások módosítása